جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش آلو اسفناج
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل ، خون ساز ، ملیّن ، مفید برای تصفیۀ خون ، مفید برای کبد
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
آلو بخارا : 16 عدد
اسفناج : یک کیلوگرم
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
 
روش تهیه اسفناج راخرد کرده، سپس در ظرف منا سب ریخته و با حرارت ملایم می پزیم تا نرم شود . در هنگام پخت مرتب آن را هم می زنیم ت ا به طور یکنواخت پخته و آبش تمام شود . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم ، سپس اسفناج را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم . در انتها آلو را به همراه مقداری آب گرم ، کمی نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*