جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش قلیه قارچ
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، ملیّن ، مفید برای معده و روده ها و کبد ، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سیر : پنج حبه
قارچ : شش عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
گشنیز : 900 گرم
شنبلیله : 100 گرم
آرد گندم : یک قاشق غذاخوری
تمرهندی : شش قاشق غذاخوری
 
روش تهیه شنبلیله و گشنیز را خرد کرده ، سپس آنها را با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم ( توجه داشته باشید شنبلیله نباید زیاد باشد زیرا باعث تلخی غذا می شود ) . پیاز را با روغن کنجد ، کمی زردچوبه و آرد گندم تفت داده ، سپس سیر رنده شده و قارچ خرد شده را به هراه نمک ، ف لفل ، ا دویه ، زنجبیل به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم . مقداری آب گرم به تمر اضافه کرده و هم می زنیم تا از هسته جدا شود ، آن را صاف کرده وعصاره اش را به همراه سبزی تفت داده شده به بقیه مواد افزوده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در صورت نیاز مقداری آب گرم به خورش اضافه می کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*