جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش گل کلم با لپه
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان ، مفیدبرای کبد ، خون ساز ، تقویت استخوان ها ، مفید برای گوارش ، ضد سرطان
مواد لازم
لپه : یک پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
قارچ : چهار عدد بزرگ
گل کلم گل شده : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
لیموترش تازه : به میزان لازم
 
روش تهیه لپه را از قبل خیس کرده ، سپس با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم . پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت داده ، سپس گل کلم را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . پس از آن قارچ را در اندازه های 2 تا 3 سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به م واد قبلی ا فزوده و مدتی حرارت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن می ریز یم تا نرم شود و به همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به خورش اضافه کرده و مدتی می پزیم . زمانی که آب گوجه قوام پیدا کرد لپه را اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در انتها مقداری آب لیمو ترش تازه به خورش اضافه می کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*