جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش به و کدو
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، مناسب برای سوداوی مزاج ها ، مفید برای فصل زمستان ، مفید برای کبد ، تقویت بینایی ، مقوی عمومی بدن ، مفید برای تصفیۀ خون ، خون ساز ، تقویت حافظه
مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
کدو خورشتی : دو عدد بزرگ
آلو بخارا : هشت عدد
سیب زمینی : یک عدد متوسط
شیره کشمش یا شکر قهوه ای : به میزان لازم
به : یک عدد متوسط
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین و هل : به میزان لازم
 
روش تهیه آلو را با مقداری شیرۀ کشمش یا شکر قهوه ای ، زعفران آب شده و کمی آب لیموترش تازه می پزیم . هویج و سیب زمینی را به صورت نگینی و کدو و به را در اندازه های 2 تا 3 سانتی خرد می کنیم .پیاز را با روغن کنجد ، کمی زردچوبه و ادویه تفت داده ، سپس هویج ، فلفل و زنجبیل را افزوده و کمی تفت می دهیم . پس از آن به ، کدو خورشتی و سیب زمینی را به همراه نمک ، دارچین و هل به مواد قبلی ا فزوده و مدتی حرارت می دهیم . گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا ن رم شود و به بقیۀ مواد اضافه می کنیم . وقتی که آب گوجه قوام پیدا کرد ، آلو را افزوده وا جازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*