جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش به
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، مناسب برای سوداوی مزاج ها ، مفید برای فصل زمستان ، مفید برای کبد ، تقویت بینایی ، مقوی عمومی بدن ، مفید برای تصفیه خون ، خون ساز ، تقویت حافظه
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
هویج : یک عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
آلوچه برقانی : 16 عدد
سیب زمینی : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، دارچین، هل : به میزان لازم
شیره کشمش یا شکر قهوه ای : به میزان لازم
به : یک عدد بزرگ
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
 
روش تهیه آلوچه را همراه مقداری آب ، شکر قهوه ای و کمی آب لیموترش تازه مدتی می پزیم . هویج و سیب زمینی را نگینی و به را نیز در اندازه های 3 سانتی خرد می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ، سپس هویج را افزوده و کمی تفت می دهیم . پس از آن به و در انتها سیب زمینی را همراه با هل و دارچین اضافه کرده و مدتی حرارت می د هیم . آلوچه پخته شده را به کل مواد افزوده و با مقدار آب مناسب اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آ ماده شود . قبل از صرف غذا ، کمی زعفران آب شده اضافه می کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*