جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش بامیه با لپه
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، ملیّن ، مفید برای معده ، روده و کبد ، مفید برای مزاج های سوداوی ، مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
لپه : یک پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : یک عدد کوچک
بامیه : 40 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
 
روش تهیه لپه را از قبل خیس کرده ، سپس با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود . بامیه را مدتی در آب نمک خیس کرده سپس آن را آبکش می کنیم . پیاز را با روغان کنحد و مقداری زردچوبه تفت داده ، سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم . بامیه را به همراه ادویۀ خورشتی به مواد قبلی افزوده و کمی تفت می دهیم . گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته و به همراه نمک و فلفل به مواد تفت داده شده اضافه کرده و مدتی می پزیم . هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد ، لپه را نیز به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*