جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش بامیه با سویا
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، ملیّن ، مفید برای معده ، روده و کبد ، مفید برای مزاج های سوداوی ، مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سویا درشت : دو و یک دوم پیمانه
بامیه : 50 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین : به میزان لازم
 
روش تهیه سویا را با آب و مقداری نمک ، زنجبیل و دارچین می پزیم تا کاملاً بدون آب شود . قسمت انتهایی بامیه را جدا می کنیم و آن را مدتی در آب نمک خیس کرده ، سپس آن را آبکش می کنیم . پیاز را با روغن و مقداری زردچوبه تفت داده ، سپس هویج را خلالی خرد کرده و به آن افزوده و مدتی ت فت می دهیم . سویا را نیز به مواد قبلی ا ضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. در انتهای بامیه را همراه ا دویۀ خورشتی به کل مواد افزوده و کمی تفت می دهیم . گوجه فرنگی ر ا با مقداری آب در مخلوط کن ریخته و به همراه نمک و فلفل به مواد تفت داده شده اضافه کرده واجازه می دهیم غذا باحرارت ملایم پخته تا آماده شود .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*