جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خروش بامیه با لوبیا سبز
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، ملیّن ، مفید برای معدهه ، روده و کبد ، مفید برای مزاج های سوداوی ، مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : دو پیمانه
بامیه : 40 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
غوره : یک دوم پیمانه
 
روش تهیه قسمت انتهایی بامیه را جدا کرده ، سپس آن را مدتی در آب نمک خیس کرده و آبکش می کنیم . لوبیا سبز را بخارپز یا با مقداری آب ، آب پز می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده ، سپس بامیه را افزوده و کمی تفت می دهیم . پس از آن لوبیا سبز و ادویه را افزوده و مدتی حرارت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی می پزیم . در ا نتها غوره را به خورش ا فزوده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*