جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش بامیه جنوبی
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ،ملیّن، مفید برای معده،روده و کبد، مفید برای مزاج های سوداوی،مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سیر : شش حبه
سویا : یک پیمانه
بامیه : 40 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
تمرهندی : سه قاشق غذاخوری
 
روش تهیه قسمت انتهایی بامیه را جدا کرده،سپس آن را مدتی در آب نمک خیس کرده و آبکش می کنیم.سویا را با مقداری آب،نمک و زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود.توجه شود به جای سویا از قارچ هم می توان استفاده کرد.پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده،سپس سیر را ریز کرده ،یا رنده کرده و به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم.سویا را همراه نمک،فلفل،زنجبیل و ادویه ه بقیه مواد افزوده و مدتی حرارت می دهیم.در نهایت بامیه را اضافه کرده و کل مواد را با هم کمی تفت می دهیم.گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود،سپس به کل مواد اضافه می کنیم.در صورت تمایل چند دقیقه قبل از صرف غذا3قاشق غذا خوری آب تمر هندی به خورش افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*