جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش لوبیا سبز با لپه(2)
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، مفید برای فصل های بهار،پاییز و زمستان، مفید برای کبد، ضد دیابت، تقویت بینایی، ملیّن،تقویت عمومی
مواد لازم
لپه : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : یک عدد متوسط
لوبیا سبز خرد شده : چهار پیمانه
پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین : به میزان لازم
 
روش تهیه لپه را از قبل خیس کرده،سپس با کمی آب و زردچوبه کاملاًمی پزیم.لوبیا سبز را بخارپز یا با کمی آب،آب پز می کنیم.پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده،سپس هویج را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم.سیب زمینی را به صورت خلال های 2سانتی خرد کرده و به بقیه مواد افزوده و مقداری تفت می دهیم.پس از آن لوبیا سبز،نمک،فلفل،زنجبیل،ادویه و دارچین را به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم.در انتها گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه لپه پخته شده به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.چند دقیقه قبل از صرف غذا پودر لیمو عمانی یا لیمو ترش تازه به آن اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*