جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش لوبیا سبز با لپه(1)
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، تقویت عمومی بدن، مقوی امور جنسی، مفید برای کبد، ضد کلسترول و چربی خون
مواد لازم
لپه : یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
قارچ : سه عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : پنج پیمانه
پودر لیمو عمانی : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
پودر زیره : به میزان لازم
 
روش تهیه لپه را از قبل خیس کرده ،سپس با آب و مقداری زردچوبه می پزیم.لوبیا سبز2سانتی خرد کرده و آن را بخار پز یا با آب،آب پز می کنیم.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده،سپس لوبیا سبز ،ادویه و پودر زیره را نیز افزوده و مدتی تفت می دهیم.قارچ را خرد کرده و به بقیه مواد افزوده و کمی حرارت می دهیم.گوجه را با مقداریآب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک،فلفل و زنجبیل به مواد قبلی اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم.هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد،لپه پخته شده را افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.در صورت تمایل قبل از صرف غذا مقداری پودر لیمو عمانی نیز به آن اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*