جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
بادمجان کباب
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن ، تقویت عمومی بدن، تقویت امور جنسی، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای کبد
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
گردو : دو پیمانه
بادمجان : چهار عدد بزرگ
نمک، دارچین : به میزان لازم
رب انار : به میزان لازم
 
روش تهیه پوست بادمجان ها را جدا کرده و آن ها را برش می زنیم،به صورتی که فرم اصلی بادمجان از بین نرود،سپس آنها را در آب ولرم و نمک خیس می کنیم بادمجان ها را آبکش کرده و با مقداری روغن کنجد سرخ می کنیم.گردو را چرخ کرده و به همراه دارچین،نمک و زعفران می پزیم تا روغن بیندازد و غلیظ شود .سپس رب انار را اضافه می کنیم.مواد فوق را لای شیار بادمجان قرار داده،سپس بادمجان ها را در ظرف مناسب می چینیم.گوجه ها را برش زده سپس مواد داخل آن را مقداری خارج کرده و ازمایع فوق مقداری بین آن قرارمی دهیم . گوجه ها را برش زده سپس مواد داخل آن را مقداری خارج کرده و از مایع فوق مقداری بین آن قرار می دهیم.گوجه ها را روی بادمجان ها در ظرف گذاشته و کمی آب و روغن روی تمام مواد می ریزیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*