جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش کرفس با لوبیا چشم بلبلی
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها ، مفید برای فصل زمستان ، خون ساز ،تقویت عمومی و امور جنسی ، ضد چربی و کلسترول خون ، مفید برای گوارش ، ضد سرطان ، تقویت بینایی
مواد لازم
ساقه کرفس خرد شده : پنج پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
برگ کرفس جوان : به میزان لازم
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
نعناع و جعفری خردشده : چهار پیمانه
 
روش تهیه لوبیا را از قبل خیس کرده و چند دقیقه می جوشانیم . سبزی های خرد شده و برگ کرفس را با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم ، پس از آن ساقه کرفس را افزوده و مدتی حرارت می دهیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم ، سپس سبزی های تفت داده شده را همراه لوبیا ، نمک ، فلفل ، زنجبیل و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و ا جازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در صورت تمایل ، می توانیم قبل از صرف غذا مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*