جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش کرفس و به
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها ، مفیدبرای فصل زمستان ، خون ساز ، تقویت عمومی و امور جنسی ، ضد چربی و کلسترول خون ، مفید برای گوارش ، ضد سرطان ، تقویت بینایی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
هویج : یک عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
کدو خورشتی : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، دارچین، هل : به میزان لازم
به : یک عدد کوچک
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
کرفس خرد شده : چهار پیمانه
 
روش تهیه کدو ، کرفس و به را در اندازه های 2 سانتی و هویج رانگینی خرد می کنیم . کرفس را بخارپز یا آب پز می کنیم ، پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ، سپس هویج را ا فزوده و کمی تفت می دهیم . پس از آن به ، کدو و کرفس را به همراه نمک ، هل ودارچین به بقیه مواد افزوده و مدتی حرارت می دهیم . مقداری آب گرم به غذا افزوده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . موقع پخت غذا کمی زعفران آب شده به آن اضافه می کنیم . موقع صرف خورش از آب لیموترش تازه استفاده می کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*