جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش کرفس با نعناع و جعفری
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، خون ساز ، تقویت امور جنسی ، مقوی بدن ، مفید برای سودآوی مزاج ها ، مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
ساقه کرفس خرد شده : شش پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا چیتی : سه چهارم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم
نعناع و جعفری خردشده : سه پیمانه
 
روش تهیه لوبیا را از قبل خیس کرده و با مقداری آب چند دقیقه می جوشانیم .نعناع و جعفری را با مقداری روغن تفت داده ، سپس ساقه کرفس را اضافه کرده وکمی تفت می دهیم . پیاز را با روغن کنجد وکمی زردچوبه تفت می دهیم ، مدتی بعد ادویه را اضافه می کنیم . تمام مواد آماده شده را همراه لوبیا ونمک ، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده ومقداری آب گرم به آن اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در صورت تمایل می توانیم موقع صرف غذا از آب لیموترش تازه یا پودر لیمو استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*