جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورشت قیمه بادمجان
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل ، تقویت عمومی بدن ، تقویت امور جنسی ، مفید برای کبد ، ضد کلسترول و چربی خون
مواد لازم
لپه : یک و یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
قارچ : چهار عدد بزرگ
بادمجان : یک عدد بزرگ
پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
 
روش تهیه لپه را از قبل خیس کرده و آن را با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم . بادمجان ها را پوست گرفته ، لایه لایه کرده ودر کمی آب نمک مدتی خیس می کنیم و بعد از چند دقیقه آبکش می کنیم . سپس آن ها را با روغن کم سرخ می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ، سپس قارچ را در اندازه های 2 تا 3 سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به آن افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و فلفل به مواد قبلی ا فزوده و مدتی می پزیم . زمانی که گوجه پخته شد لپه و در انتها بادمجان را اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . موقع صرف غذا از پودر لیمو عمانی یا آب لیمو ترش تازه استفاده می کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*