جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش لپه با قارچ
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل ، تقویت عمومی بدن ، تقویت امور جنسی ، مفید برای کبد ، ضد کلسترول و چربی خون
مواد لازم
لپه : یک و یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : یک عدد متوسط
قارچ : چهار عدد بزرگ
پودر لیمو عمانی : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین : به میزان لازم
 
روش تهیه لپه را از قبل خیس کرده ، سپس با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم . پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده ، سپس سیب زمینی را به صورت خلال های 2 سانتی خرد کرده و به آن افزوده و کمی تفت می دهیم . قارچ را خرد کرده و به همراه ادویه و دارچین به مواد قبلی ا ضافه کرده و کمی تفت می دهیم . گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به خورش اضافه کرده و اجاه می دهیم که آب گوجه قوام پیدا کند . در انتها لپه و پودر لیمو عمانی را به غذا اضافه می کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*