جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
قرمه سبزی با قارچ
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، مفید برای سوداوی مزاج ها مفید برای زمستان
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
لوبیا چیتی : یک دوم پیمانه
قارچ : 12 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم
تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده : 750 گرم
شنبلیله خشک : به میزان لازم
 
روش تهیه لوبیا چیتی را از قبل خیس کرده و مدت کمی می پزیم،سپس آب آن را عوض می کنیم.سبزی خرد شده را مدتی با روغن کنجد تفت می دهیم،شنبلیلۀ خشک را نیز به آن اضافه کرده و مجدداًکمی تفت می دهیم.سبزی و لوبیا را با مقداری آب گرم مدتی می پزیم.پیاز را با روغن و کمی زردچوبه و نمک تفت می دهیم،سپس آن را به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.قبل ار صرف غذا مقداری پودر لیمو عمانی یا لیمو ترش تازه به خورش اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*