جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کالا جوش
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، ملیّن، خون ساز، تقویت عمومی گوارش
مواد لازم
گردو : 15 عدد
زعفران آب شده : به میزان لازم
آب : نه پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
آرد سبوس دار : دو قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک : دو قاشق غذاخوری
کشک محلی : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم
 
روش تهیه پیاز را با روغن کنجد و مقداری زرد چوبه تفت می دهیم.گردوها را کوبیده و با پیاز کمی تفت می دهیم،سپس پودر نعناع خشک را اضافه کرده و کی تفت می دهیم.در نهایت آرد را افزوده و مدتی حرارت می دهیم.9پیمانه آب گرم را به مواد قبلی اضافه کرده و بعد از مدتی کشک،نمک،زعفران آب شده و فلفل را نیز افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
روش های دیگر تهیه
مهشید
1395/03/16
ما کشک محلی غلیظ را با مقداری اب رقیق می کنیم و میگذاریم جوش آید و به مدت 5 الی 7 دقیقه قل بزند.از قبل گردو ی ساییده شده ،نعناع داغ و پیاز داغ درست می کنیم. وقتی مدت زمان قل زدن تمام شد،نعنا داغ به همراه پیاز داغ و زردچوبه و نمک به غذا اضافه می شود. در آخر گردو های ساییده شده در ظرف ریخته شده و غذا آماده سرو است.
نظرات / پیشنهادات
مهتاب
1395/01/16
ما اصفهانی ها شنبلیله هم می زنیم بهش
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*