جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خوراک آلو بخارا
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، خون ساز، ملیّن، مفید برای تصفیۀ خون، مفید برای کبد
مواد لازم
هویج : دو عدد بزرگ
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
آلو بخارا : 16 عدد
لوبیا چیتی : یک پیمانه
سیب زمینی : دو عدد بزرگ
قارچ : 12 عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، دارچین : به میزان لازم
 
روش تهیه لوبیا را از قبل خیس کرده،سپس با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم،سیب زمینی را به صورت حلقه های 1سانتی خرد می کنیم.قارچ را از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را ورقه ورقه می کنیم.هویج را حلقه حلقه می کنیم.پیاز و 2عدد از گوجه ها را به صورت حلقه های 2سانتی خرد می کنیم.همه مواد خرد شده را به همراه آلو و لوبیا ی پخته شده به صورت لایه لایه در ظرف مورد نظر می ریزیم.2عدد از گوجه ها را با 1لیوان آب درون مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود،مقداری نمک، فلفل، زنجبیل، دارچین، ادویه و زردچوبه به آن افزوده و مدتی آن را می پزیم.آب گوجه پخته شده را به مواد چیده شده در ظرف اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد.در حین پخت،کمی روغن کنجد به مواد اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*