جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خوراک اسفناج و سیب زمینی
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سردی، تقویت عمومی، تقویت بینایی
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : دو عدد بزرگ
شنبلیله خشک : یک قاشق چای خوری
اسفناج : یک و یک دوم کیلوگرم
نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم
 
روش تهیه اسفناج را شسته ،درشت خرد کرده و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم.سیب زمینی ها را پوست گرفته و آن را بخار پز کرده،و سپس درشت رنده می کنیم.پیاز را با روغن کنجد،کمی زردچوبه و شنبلیله خشک تفت داده،سپس سیب زمینی،نمک و فلفل را به آن افزوده و با حرارت ملایم تفت می دهیم.اسفناج را به کل مواد افزوده و هم می زنیم تا یکنواخت حرارت ببیند.بعد از چند دقیقه خوراک آماده است.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*