جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
بورانی اسفناج
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سردی، تقویت عمومی،تقویت بینایی
مواد لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
اسفناج : دو کیلوگرم
 
روش تهیه اسفناج را درشت خرد کرده و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم.(توجه داشته باشید که اسفناج هنگام پخت آب می اندازد و باید با آب جوش پخته شود).پیاز را با روغن کنجد و کمی زرد چوبه تفت می دهیم.بعد از چند دقیقه نمک،فلفل و زنجبیل را نیز افزوده و کمی تفت می دهیم.اسفناج پخته شده را در صورت تمایل کمی کوبیده و به پیاز اضافه کرده و هم می زنیم تا یکنواخت حرارت ببیند.پس از چند دقیقه غذا آماده است.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*