جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خوراک بادمجان فانتزی
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها ، مفیدب رای فصل زمستان ، ضد چربی و کلسترول خون ،تقویت عمومی ، تقویت بینایی
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی : پنج عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
کدو خورشتی : دو عدد بزرگ
بادمجان دلمه ای (یا معمولی) : دو عدد بزرگ
نخود سبز : یک پیمانه
 
روش تهیه بادمجان ها را پوست گرفته ، سر آن را جدا کرده وداخل آب نمک قرار می دهیم و پس از چند دقیقه در آبکش می ریزیم . سر کدوها را نیز جدا می کنیم . کدو و بادمجان ها را به شکل حلقه حلقه می بریم ولی حلقه ها را از هم جدا نمی کنیم تا فرم بادمجان و کدو حفظ شود . تعدادی از گوجه ها را حلقه حلقه کرده و بین هر حلقه بادمجان و کدو یک حلقه گوجه قرار می دهیم . مقداری روغان ته ظرف نسوزی می ریزیم . روغان را کمی گرم کرده و بادمجان و کدوها را ته ظرف می چینیم . 4 عدد از گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و داخل آن راخالی می کنیم .گوجه هایی که بیرون آورده ایم را با مقداری نمک ، فلفل ، ادویه ، زردچوبه و زنجبیل مخلوط کرده و با مقداری آب له می کنیم . مقداری از آن را ته ظرف و بقیه را روی کدو و بادمجان ها ریخته ، با حرارت ملایم می پزیم . نخود سبز و برنج را با مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه می پزیم تا بی آب شود، سپس داخل گوجه فرنگی هایی که خالی کردیم را با این مواد پر می کنیم . گوجه را در اواخر طبخ غذا دور ظرف می چینیم . اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*