جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خوراک لوبیا سبز و صیفی جات ( 2)
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سردی ، ملیّن ، خون ساز ، ضد قند خون
مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
فلفل سبز : یک عدد کوچک
سیب زمینی : یک عدد متوسط
قارچ : چهار عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : سه پیمانه
گل کلم گل شده : یک پیمانه
 
روش تهیه لوبیا سبز ، هویج ، سیب زمینی و ساقه کرفس را در اندازه های 5/1 سانتی، فلفل دلمه ای را نگینی و قارچ را 2 سانتی خرد می کنیم . لوبیا و کرفس را بخارپز یا آب پز می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ، سپس هویج را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . پس از آن سیبزمینی را نیز افزوده ومدتی حرارت می دهیم . در آخر لوبیا سبز ، گل کلم ، کرفس و فلفل سبز را همراه فلفل ، نمک ، زنجبیل و ادویه به مواد قبلی افزوده و کمی تفت می دهیم . کمی آب گرم به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . قارچ را با روغن کنجد تفت داده و مدتی قبل از پخت کامل به خوراک اضافه می کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*