جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خوراک ذرت
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت گرمی ،ملیّن ، ضد چربی و کلسترول خون ،مفید برای کبد و تصفیۀ خون
مواد لازم
هویج : یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
ساقه کرفس خرد شده : چهار پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
جعفری خرد شده : یک پیمانه
ذرت : دو پیمانه
 
روش تهیه ساقه کرفس و هویج را نگینی خرد کرده و بخارپز می کنیم . گوجه ها را نگینی خرد می کنیم. مقداری آب گرم به همراه نمک ، فلفل ، زنجبیل و زردچوبه به کل مواد ( ذرت ، ساقه کرفس و هویج بخارپز شده ، جعفری و گوجه خرد شده ) افزودن وادجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در حین پخت مقداری روغن کنجد به غذا اضافه می کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*