جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خوراک دال عدس با کدو
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، مفید برای سوداوی مزاج ها، مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : سه عدد بزرگ
کدو خورشتی : دو عدد بزرگ
دال عدس : دو پیمانه
 
روش تهیه دال عدس را از قبل خیس می کنیم.کدوها را به صورت 2سانتی خرد می کنیم.گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده،سپس کدو و ادویه را اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم.آب گوجه فرنگی،نمک،فلفل و زنجبیل را به مواد قبلی افزوده و مدتی می پزیم تا قوام پیدا کند.در انتها دال عدس را به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*