جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خوراک دال عدس با سیب زمینی
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک ، مناسب برای بلغمی مزاج ها، مفید برای فصل پاییز
مواد لازم
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : یک عدد متوسط
دال عدس : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم
 
روش تهیه دال عدس را از قبل خیس می کنیم.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم.بعد از چند دقیقه پودر زیره و ادویه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.سیب زمینی را نگینی خرد کرده یا درشت رنده می کنیم و به پیاز افزوده و مدتی حرارت می دهیم.گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. و به مواد قبلی افزوده و مدتی می پزیم تا گوجه قوام بیاید.در آخر دال عدس را همراه نمک،فلفل،زنجبیل به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا پخته و آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*