جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خوراک لوبیای ساده
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، تقویت عمومی بدن ،مفید برای لینت مزاج و کم خونی(همراه با رب انار)
مواد لازم
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
لوبیا چیتی : سه پیمانه
 
روش تهیه لوبیا سفید را از قبل خیس کرده،سپس با آب و کمی زرد چوبه می پزیم تا کم آب شود.پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردوبه تفت داده ،سپس فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و همراه ادویه به پیاز افزوده وکمی تفت می دهیم.گوجه رابا مقداری آب درمخلوط کن ریخته تا نرم شود وهمراه نمک،فلفل،زنجبیل به پیاز افزوده ومدتی می پزیم.وقتی آب گوجه قوام پیدا کرد لوبیا سفید را به آن افزوده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
روش های دیگر تهیه
تنهای تنها
1395/05/11
ارد*یک پیمانه شکر*یک پیمانه اب*سه فنجان گلاب* یک قاشق غذا خوری قطره ی هل یا هل کوبیده شده*یک قاشق چای خوری خلال بادام وپسته*به مقدار لازم روغن* شش قاشق غذاخوری ارد را درون قابلمه میریزیم و هم میدهیم تا رنگ ارد قهوه ای کم رنگ شود بعد از قهوای شدن ارد هاشش قاشق غذا خوری روغن به ان اذافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا یک دست شودشکر را با اب قاطی می کنیم و داخل خمیر مان میریزیم و خوب هم میدهیم تا همه ی مواد به خوبی یکدست شودزیر گاز را زیاد می کنیم و می گزاریم تا مواد بجوشن بعد از جوشیدن و سفت شدن گلاب و هل را اذافه می کنیم کمی هم میدهیم و شعله را خاموش می کنیم و حلوا را در ظرف های مورد علاقه میریزیم و بعد از سرد شدن ان را با حلال بادام و پسته تزاعین می کنیم ................................................نوش جان
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*