جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
قیمه ریزه
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، مفید برای افراد بلغمی، مقوی عمومی، تقویت جنسی، ضد کلسترول، ضد سرطان، مفید برای دستگاه گوارش و دستگاه تنفس
مواد لازم
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
گردو : یک پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سویا درشت : دو پیمانه
آرد نخودچی : یک پیمانه
نعناع و مرزه خشک : یک پیمانه
آرد گندم سبوس دار : دو قاشق غذاخوری
 
روش تهیه سویا را مدتی خیس کرده، سپس آبکش می کنیم تا بدون آب شود. گردوها را نیز مدت زمان کوتاهی خیس کرده، سپس آبکش می کنیم. سویا و گردو را 2 مرتبه چرخ می کنیم. اگر از سبزی تازه استفاده کردید، باید کاملاً آب آن گرفته شود وبا مواد قبلی چرخ شود. اگر از سبزی خشک ا ستفاده کردید، آن را به چرخ کرده گردو و سویا اضافه می کنیم. در نهایت آرد نخودچی، آرد گندم، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل را به مواد قبلی افزوده و کاملاً مخلوط می‌کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و زنجبیل را به مواد قبلی افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و با مقداری نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده و مدتی می پزیم تا آب گوجه قوام پیدا کند. مواد کوبیده شده را به صورت گرد گرد درآورده و به گوجه اضافه کرده، اجازه می دهیم غذا با حرارت بسیار کم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*