جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کوبیده عدس
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، تقویت عمومی بدن، لینت مزاج و کوخونی(همراه با رب انار)
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
عدس : یک و یک دوم پیمانه
سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری
برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری
تره، جعفری، شنبلیله : 500 گرم
 
روش تهیه عدس و برنج را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. عدس و سبزیجات را با کمی زردچوبه، نمک و فلفل مدتی می پزیم. پیاز را همراه با روغن کنجد و مقداری زرد چوبه، ادویه زنجبیل، پودر زیره و سبزیجات خشک معطر تفت داده و همراه بلغور و برنج، به عدس و سبزیجات افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در نهایت آب حبوبات را کاملاً جدا کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. بقیۀ مواد را می کوبیم و در ظرف جدا می ریزیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*