جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کوبیده لوبیا سفید
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، ضد سستی و رخوت بدن
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری
برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
تره، جعفری، شنبلیله : 500 گرم
لیمو ترش یا لیمو عمانی : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک و یک دوم لیوان
 
روش تهیه لوبیا سفید، برنج و بلغور گندم را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. لوبیا را جدا با آب و مقداری زرد چوبه می پزیم. مدتی که از پخت لوبیا گذشت، سبزی، بلغور گندم، برنج و سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن و کمی زرد چوبه، ادویه و پودر زیره تفت می‌دهیم و به کل مواد اضافه می کنیم. پودر لیمو یا آب لیموترش تازه را مدتی قبل از پخت کامل اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر حبوبات را کاملاً جدا می کنیم. آب حبوبات را به همراه سیب زمینی در ظرف جدا می ریزیم و بقیۀ مواد را نیز می کوبیم و در ظرفی جدا، تقدیم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*