جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
یخمه ترش
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مقوی عمومی، مفید برای مغز و اعصاب
مواد لازم
برنج نیم کوب : دو و یک دوم پیمانه
گردو : 12 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک پیمانه
آلوچه برقانی : 12 عدد
 
روش تهیه برنج و لوبیا را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. برنج، گردوی کوبیده شده و آلوچه را همراه کمی نمک کاملاًمی پزیم. آلوچه ها را از هسته جدا کرده و مجدداً به همراه لوبیا، فلفل و زنجبیل به غذا اضافه می کنیم. مقداری زعفران آب شده را به مواد داخل ظرف افزوده و اجازه می دهیم غذا پخته و بدون آب شود. در انتها این غذا را می کوبیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*