جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
یخنی باقلا
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، مفید برای مزاج های بلغمی
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سفید : یک دوم پیمانه
بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری
سیب زمینی : دو عدد بزرگ
باقلا سبز تازه : یک و یک دوم پیمانه
تره، جعفری، شنبلیله : 500 گرم
لیمو ترش یا لیمو عمانی : در صورت تمایل
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را با آب و مقداری زردچوبه کاملاًمی پزیم. سبزیجات را به تکه های پزرگ خرد می کنیم. باقلا سبز، بلغور گندم، برنج، سبزیجات و سیب زمینی را همراه نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه، با مقدار آب مناسب می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه تفت داده و به مواد قبلی افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در نهایت لوبیا پخته شده را به همراه پودر لیمو به غذا اضافه می کنیم. آب حبوبات و سیب زمینی را کاملاً جدا کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. بقیۀ مواد را می کوبیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*