جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
حلیم باقلا
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، مفید برای مزاج های بلغمی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
باقلا زرد : چهار پیمانه
گل پر و آویشن : به میزان لازم
 
روش تهیه باقلا را همراه آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل، و زنجبیل می پزیم تا کاملاً بدون آب شود. در حین پخت غذا، زعفران آب شده را اضافه می کنیم. در آخر نیز باقلا را می کوبیم. موقع صرف غذا در صورت نیاز و تمایل از گل پر یا آویشن استفاده می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*