جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کوبیده دال عدس
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، خون ساز ، مفید برای چشم، تقویت امور جنسی، مفید برای بلغمی مزاج ها،مفید برای فصل پاییز
مواد لازم
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
برنج نیم کوب : سه قاشق غذاخوری
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
دال عدس : دو پیمانه
 
روش تهیه دال عدس و برنج را از قبل مدتی خیس می کنیم. سیب زمینی را درشت خرد می کنیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زرد چوبه تفت می دهیم، سپس سیب زمینی ها را به همراه نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه کاری افزوده و مدتی تفت می دهیم. در آخر دال عدس و برنج را همراه آب گوجه فرنگی به مواد قبلی افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. بعد از پخت کامل غذا را می کوبیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*