جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
ماش و قمری
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک مفید برای لطافت پوست ، کلیه ودستگاه گوارش ، مفید برای مزاج های بلغمی
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
کلم قمری : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
ماش : یک و یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
تره، جعفری، شوید : 500 گرم
مرزه، ترخون خشک : به میزان لازم
 
روش تهیه ماش و برنج را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به شکل تکه های بزرگ خرد می کنیم. کلم قمری را درشت خرد می کنیم. ماش، برنج، سبزیجات و کلم قمری را با آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس مرزه، ترخون و ادویه را نیز افزوده و مجدداً کمی تفت می دهیم. پیاز را به مواد قبلی افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. وقتی که غذا کاملاً پخته و آبش تمام شد، آن را می کوبیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*