جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کشک و بادمجان با عدس
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک،مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی، مفید برای کم خونی
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
عدس : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
پودر نعناع خشک : به میزان لازم
کشک : دو پیمانه
بادمجان : چهار عدد بزرگ
گردوی کوبیده : یک دوم پیمانه
سیر خرد شده : چهار حبه
 
روش تهیه بادمجان را به صورت خلال های درشت خرد کرده و مدتی در آب نمک قرار می دهیم. سپس آن را آبکش کرده و با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. بعد از این که کمی طلایی شد، سیر و پودر نعناع خشک را افزوده و مدتی تفت می دهیم. عدس،برنج و مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و به همراه مقداری آب گرم، نمک، فلفل، ادویۀکاری و زنجبیل می پزیم تا کاملاًبدون آب شوند، سپس آن را می کوبیم. در آخر گردوی کوبیده شده، کشک و زعفران را به کل مواد کوبیده شده افزوده و مدتی حرارت می دهیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*