جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کشک بادمجان
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، مفید برای بلغمی ها،مقوی عمومی بدن و امور جنسی،مفید برای کم خونی
مواد لازم
گردو : هشت عدد
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
پودر نعناع خشک : به میزان لازم
بادمجان : چهار عدد بزرگ
کشک محلی : به میزان لازم
 
روش تهیه بادمجان ها را خلال خلال کرده و در مقداری آب نمک خیس می کنیم، سپس آنها را آبکش کرده و با کمی روغن تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس پودر نعناع خشک و ادویه را نیز اضافه می کنیم. گردوها را کوبیده و به پیاز اضافه می کنیم. بادمجان، پیاز و گردو را لایه به لایه در ظرف مورد نظر قرار داده و مقداری آب گرم، نمک، فلفل و زنجبیل به آن اضافه میکنیم و با حرارت ملایم غذا را می‌پزیم تا آبش تمام شود. در آخر تمام مواد را می کوبیم و کشک را اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*