جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
حلیم بادمجان با گوجه
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی، مفید برای کم خونی
مواد لازم
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
بلغور گندم : یک پیمانه
گردو : دو پیمانه
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
بادمجان : چهار عدد بزرگ
بلغور جو : چهار قاشق غذاخوری
 
روش تهیه بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده و با آب و کمی نمک و زردچوبه می‌پزیم تا بدون آب شود. بادمجان ها را خلالی درشت خرد کرده، سپس آنها را در آب نمک قرار داده و بعد از مدتی آبکش می کنیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. کل مواد آماده شده را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا کاملاً بدون آب شود. در آخر غذا را می کوبیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*