جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
حلیم بادنجان
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، مفید برای بلغمی مزاج ها، تقویت عمومی بدن، تقویت امور جنسی، مفید برای کم خونی
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک پیمانه
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
بادمجان : چهار عدد بزرگ
کشک محلی : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج و بلغور را از قبل خیس کرده، سپس همراه کمی آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم تا کاملاً بدون آب شوند. اجازه می‌دهیم تا مواد سرد شود، سپس آن را در مخلوط کن ریخته تا کمی نرم شود. بادمجان را پوست کنده و به برش های 3 الی 4 سانتی خرد می کنیم و مدتی در آب نمک ریخته، سپس آن را با کمی آب، زردچوبه ،نمک و فلفل و مقداری پیاز که با روغن و ادویه تفت داده ایم، می پزیم تا کاملاً بدون آب شود. سپس بادمجان های آماده شده را می کوبیم، برنج، بلغور، کشک و زعفران آب شده را نیز به آن اضافه کرده و مجدداً کمی می‌کوبیم و مدت کمی حرارت می دهیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*