جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
شوربا لپه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سرد، ملیّن، ضد چاقی، تقویت بینایی، کبد و دستگاه گوارش، خون ساز
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
لپه : یک پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
تره، جعفری، گشنیز خردشده : سه پیمانه
 
روش تهیه لپه و برنج را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و کمی زردچوبه مدتی می پزیم، سپس برنج، روغن و سبزی خرد شده را به همراه فلفل و زنجبیل به لپه افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در انتها مقداری نمک به سوپ اضافه می کنیم. توجه شود مدت زمان طبخ این سوپ زیاد است.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*