جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
شوربا گوجه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سرد، ملیّن، ضد چاقی، تقویت بینایی، کبد و دستگاه گوارش، خون ساز
مواد لازم
برنج نیم کوب : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
جعفری و گشنیز خرد شده : سه پیمانه
گوجه فرنگی یک اندازه : پنج عدد
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از آن گشنیز و جعفری را به آن اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم.نصف کمتر گوجه ها را نگینی خرد کرده و نصف بیشتر را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه فلفل و زنجبیل به پیاز افزوده و مدتی می پزیم. گوجه را به برنج اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*