جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ شوربا
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سرد، ملیّن، ضد چاقی، تقویت بینایی، کبد و دستگاه گوارش، خون ساز
مواد لازم
برنج نیم کوب : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
کدو تنبل یا کدو خورشتی : دو پیمانه
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک، فلفل و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت برنج گذشت گشنیز، شوید و زنجبیل را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در هنگام پخت مقداری کنجد به سوپ افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود تا آماده شود. مدت پخت شوربا طولانی است، بنابراین در طول این مدت مرتب غذا را هم می زنیم تا ته نگیرد.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*