جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ مرزه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت گرم، ملیّن، مفید برای تقویت شنوایی، ضد دیابت، ضد چربی و کلسترول خون، تقویت امور جنسی
مواد لازم
بلغور جو : یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
بلغور گندم : یک پیمانه
آبغوره : به میزان لازم
تره خرد شده : دو پیمانه
برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری
مرزه خشک : دو قاشق غذاخوری
 
روش تهیه بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده و به همراه برنج، سبزی، مرزه خشک، آب و کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم. پس از آن گوجه فرنگی رنده شده (یا در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود) را به همراه کمی نمک و فلفل مدتی در ظرفی جدا می پزیم، سپس آن را به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. هنگام صرف غذا می توان از چاشنی آبغوره استفاده کرد.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*