جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ زرشک
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، ملیّن، مفید برای کبد، تصفیۀ خون، ضد چربی، ضد دیابت، تقویت بینایی
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده : چهار پیمانه
زرشک : یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین : به میزان لازم
 
روش تهیه بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد کرده، هویج را با رنده ریز رنده می کنیم. بلغور جو را به همراه کرفس و هویج با آب و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و دارچین با حرارت ملایم می پزیم. زرشک را نیز جدا کمی دم کرده و مدتی که از پخت سوپ گذشت به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*