جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ آلو
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سردی، خون ساز، ملیّن، مفید برای کبد و بینایی، ضد چربی و کلسترول و قند خون
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک پیمانه
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آلو بخارا : 12 عدد
 
روش تهیه عدس و برنج را از قبل خیس می کنیم. عدس را با آب و کمی نمک می پزیم. برنج را نیز با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی پخته و به عدس اضافه می کنیم. آلو بخارا را شسته و به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه فلفل و زنجبیل مدتی می پزیم و آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*