جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ صیفی جات
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سردی، خون ساز، ملیّن، تقویت عمومی بدن، ضد چربی و کلسترول خون، ضد دیابت، تقویت حافظه، مفید برای کبد و دستگاه گوارش، تقویت بینایی
مواد لازم
بلغور جو : یک دوم پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
سبزی سوپ خرد شده : سه پیمانه
کدو : یک عدد بزرگ
 
روش تهیه بلغور جو و گندم را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را به برش های یک سانتی و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. کدوها را رنده می کنیم. بلغور جو و گندم را با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می‌پزیم، سپس ساقه کرفس، کدو، هویج و سبزی را به همراه فلفل و زنجبیل به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*