جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ هویج
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سردی، خون ساز، ملیّن ، مفید برای کبد و بینایی، ضد چربی و کلسترول خون
مواد لازم
بلغور جو : یک و یک دوم پیمانه
هویج : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آلو بخارا : هشت عدد
جعفری و گشنیز خرد شده : سه پیمانه
 
روش تهیه بلغور را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زرد چوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج نگینی شده، آلوبخارا، سبزیجات خرد شده، فلفل و زنجبیل را به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*