جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ گل کلم
مزاج سرد و تر تعداد نفر
مفید برای سرد و تر، مفید برای مزاج های گرم و خشک، ملیّن، ضد چاقی، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای کبد، مفید برای تصفیۀ خون
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آبغوره : به میزان لازم
سبزی سوپ خرد شده : چهار پیمانه
گل کلم : شش پیمانه
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
 
روش تهیه بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. گل کلم را به صورت گل گل شده خرد می کنیم. هویج را نگینی خرد می کنیم. گل کلم و هویج را به همراه سبزی، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*