جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ نخود فرنگی و کرفس
مزاج سرد و تر تعداد نفر
مفید برای سرد و تر، مفید برای مزاج های گرم و خشک، ملیّن، ضد چاقی، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای کبد، مفید برای تصفیۀ خون
مواد لازم
بلغور جو : یک و یک دوم پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
جعفری و گشنیز خرد شده : سه پیمانه
نخود فرنگی : یک و یک دوم پیمانه
لیموترش تازه یا آبغوره : در صورت تمایل
 
روش تهیه بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد کرده، هویج را رنده می کنیم. بلغور جو را با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. سپس ساقه کرفس، نخود فرنگی، هویج و سبزی را به همراه کمی زنجبیل و فلفل به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا که با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*